„Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД е определен за концесионер на

...
„Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД е определен за концесионер на
Коментари Харесай

Определени са концесионери на три морски плажа

„ Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД е избран за концесионер на морски плаж „ Малък плаж - Лозенец “ в община Царево, „ Валто-Трейд “ ЕООД – за концесионер на морски плаж „ Делфин “ в община Несебър и „ САМЪР М “ ООД – за концесионер на морски плаж „ Обзор - централен “ в община Несебър, оповестиха от държавната пресслужба.

„ Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лв. с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лв. с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 3,10 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 5 710,51 лева с Данък добавена стойност.

„ Валто-Трейд “ ЕООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 12,70 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 33 388,73 лева с Данък добавена стойност.

Определени са концесионери на морските плажове "Лозенец " и "Шкорпиловци - централен "

„ САМЪР М “ ООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 8 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 8 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е несъмнено според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 8,00 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 175 712,06 лева е Данък добавена стойност. Предвидените вложения, свързани с организация на спортно- развлекателните действия на морския плаж за периода на концесията са 348 840 лева с Данък добавена стойност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР