Емрах Стораро шофира с 300 км/ч по АМ Тракия, съобщи

...
Емрах Стораро шофира с 300 км/ч по АМ Тракия, съобщи
Коментари Харесай

Докога? Емрах Стораро шофира с 300 км/ч по магистрала, хвали се в инстаграм

Емрах Стораро кара с 300 км/ч по Автомагистрала „ Тракия ”, заяви четец на TrafficNews . Това надалеч не е първият път, в който младият реализатор се хвали с високите скорости, които упражнява над бързи коли. Дост постоянно в инстаграм профила му той показва шофиране с висока скорост, както по автомагистрали, по този начин и в градовете у нас.
Прочетете още
Многократно и до медията ни са достигали сигнали, свързани с безразсъдното шофиране. От предоставения до медията ни клип не излиза наяве дали Емрах кара автомобила или е на пасажерската седалка, само че и в двата случая не е осъзната действителността от заплаха.

Tik Tok профилът на наследникът на Тони Стораро е цялостен с подобен тип видеа, само че полицията наподобява стои безучастна, защото не е ясно дали в миналото е носил отговорност за дейностите си, които с изключение на, че заплашват неговия живот, а и този на близките.

Освен с високи скорости, преди време младежът качваше фотоси в профила си на марихуана. Можем единствено да се надяваме да не кара по този метод и под въздействието на неразрешени вещества, защото това доста би повишило риска от случай.

„ Трябва ли да има жертва, с цел да провокира публично внимание и реакция от страна на органите на реда. Дано не получим отговори на тези въпроси, когато към този момент е прекомерно късно ”, пишат читателите ни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР