Емрах Стораро обеща да кара внимателно при медийна изява през

...
Емрах Стораро обеща да кара внимателно при медийна изява през
Коментари Харесай

Емрах Стораро кара със 173 км/ч новата си кола за 250 бона

Емрах Стораро даде обещание да кара деликатно при медийна изява през ноември, когато показа, че си е подарила нова мощна кола за рождения ден . Тези дни обаче дребният наследник на Тони Стораро показа стори в инстаграм. Акценът в клипчето е километражът и внезапното повдигане на скоростта до 173 км/ч.

Не излиза наяве дали дребният наследник на Тони Стораро кара и къде тъкмо е достигната внушителната скорост. Така че не е несъмнено, че е таман Емрах, само че би трябвало да се означи, че не за първи път споделя сходни клипчета. Той от много време е обожател на бързите коли, като напролет бръмчеше с Audi RS7. Тогава се говореше, че е подарък от татко му Тони Стораро, откакто разлъката на Емрах с Теди Александрова. Имаше дори мнения, че Човека глас купил скъпия бърз автомобил на дребния си наследник, с цел да отвлече вниманието му от колежката им.

„ Беемвето, което фотографирам в Инстаграм, си го подарих за рождения ден. Купих си го самичък и самичък си го избрах. Цената на колата е към 250 000 лв. ”, показа наперено дребният Стораро, малко преди на 30 ноември да чества 20-ия си рожден ден. Интересно, дали Национална агенция за приходите ще се самосезира и ще направи инспекция от кое място младока има толкоз високи приходи и дали е платил налози за тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР