Емрах Стораро, който винаги го е играл безскрупулно лекенце пред

...
Емрах Стораро, който винаги го е играл безскрупулно лекенце пред
Коментари Харесай

Емрах още влюбен във Веси!

Емрах Стораро, който постоянно го е играл безскрупулно лекенце пред дамите, май си откри майстора, разкриват негови приятели. По-малкият наследник на Тони Стораро хубавичко е вдлъбнат по партньорката си от " Dancing stars " и въпреки Веселина Данова ясно да му сподели, че не желае да има връзка с него, фолк изпълнителят не се отхвърля.

Финалът на танцувалното шоу бе преди близо 2 седмици, само че съгласно близки източници до Intrigi.bg двамата продължавали да се виждат по самодейност на Емрах. Братът на Фики Стораро все си намирал мотив да се срещне с Веселина, а пред свои близки споделил, че няма да се откаже, до момента в който не я направи своя.



" Към момента Веси е безапелационна – не желае да са повече от другари, само че Емрах е уверен, че това ще се промени. Той в действителност е мощно влюбен и не стопира да й го демонстрира ", разкриват негови другари.

Това проличава и в Инстаграм профила му, който кипи от сантиментални сторита и любовни послания.



  " Любовта е възприятие, не избор ", гласи един от последните му сантиментални постове, които всеки ден извират от профила му.



" Казах на звездите за теб ", " Мразя да очаквам, само че поради теб ще го направя ", поетичен е Емрах.



Един от най-красноречивите, в които си излива душата обаче, е следният: " Не се измъчвай, приятелю! Остави я да приказва с който желае, да написа с който си желае, да прави каквото желае. Ти единствено не спирай да уважаваш нея и персоналното й пространство. А в случай че тя реши да скапе всичко, ще би трябвало да живее с мисълта, че е изгубила най-хубавия човек, появил се в живота й ".



Припомняме, че още от началото на присъединяване си в " Dancing stars " Емрах не криеше благосклонностите си към Веселина. По време на един от танците им той си разреши обществено да я целуне по устата. На Веси очевидно й стана неприятно и се обиди, а на идващия лайф го помоли да почита персоналното й пространство и да не прекрачва професионалните граници на партньорството им.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР