Емоционално нощно заседание на Националния съвет на Продължаваме промяната е

...
Емоционално нощно заседание на Националния съвет на Продължаваме промяната е
Коментари Харесай

Кирил Петков емоционално зави към политически кабинет, ДБ още мълчи, но искат експертен

Емоционално нощно съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната " е имало в неделя късно вечерта в неделя. То е трябвало да утвърди постигнатите сделки с ГЕРБ-СДС за общо държавно управление, в което на всеки шест месеца се сменя министър-председателя - Николай Денков от " Промяната " и Мария Габриел от ГЕРБ.

По време на нощното съвещание съветът на " Промяната " е трябвало да утвърди и дали министрите в кабинета да са политици или специалисти, каквато към този момент е сделката с ГЕРБ. На експертен кабинет държат и водачите на " Демократична България " - съдружният сътрудник на Политическа партия.

Съпредседателят на " Промяната " Кирил Петков обаче е наложил решението за политически кабинет, описаха участници в нощното съвещание. Първоначално неговото искане е било отхвърлено с претекстове, че сделките с Демократична България по този начин или другояче са за експертен профил на министрите. Последвало обаче прочувствено увещание, в което Петков на няколко пъти повторил на своите: " Така спасяваме България ". Подчертал и че е наясно, че съюз с ГЕРБ-СДС под каквато и да било форма е краят на " Продължаваме промяната ", само че решението би трябвало да бъде взето поради бъдещето на България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР