Емоционални, истински, различни - такива ще бъдат родните гимнастички по

...
Емоционални, истински, различни - такива ще бъдат родните гимнастички по
Коментари Харесай

Гимнастичките: Ще бъдем различни и истински на бенефиса. Ще дадем воля на емоциите си

Емоционални, същински, разнообразни - такива ще бъдат родните гимнастички по време на спектакъла " Сън " в " Арена Армеец " през днешния ден (16 декември). Ансамбълът, който завоюва златните медали на олимпийските игри в Токио, както и самостоятелните представителки Невяна Владинова и Катрин Тасева, публично ще сложат завършек на блестящите си кариери с впечатляващо шоу.

" Сън " е режисиран от Калоян Лалев - Кайо, а в него няма да забележим нормалните съчетания на грациите. Те ще бъдат показани в една по-различна светлина. Посланието е ясно - сънищата и фантазиите се сбъдват. А девойките открехнаха вратата, с цел да ни обяснят по какъв начин.

Снимка: bTV

" Посланието е, че сънищата се сбъдват. И то хубавите. Мечтите се сбъдват, задачите също, стига да има обич и да се работи доста ", безапелационна е Невяна Владинова.

" Още помним предходния бенефис, когато изпратихме бронзовите медалистки от Рио де Жанейро. За нас това беше голямо събитие. Тогава всичко за нас едвам започваше. Мечтаехме да стигнем до личния бенефис и ето, че се случи. Беше доста мъчно ", добавя я капитанът на ансамбъла Симона Дянкова.

Снимка: bTV

Момичетата дават обещание невиждано шоу! И доста страсти.

" Ще бъдем доста разнообразни. Ще бъде нещо доста ново за публиката, само че не и за нас. Колкото ще сме разнообразни на терена, толкоз и ще сме същински, тъй че ще има гърмеж от всевъзможни страсти, нещо, което не сте виждали от нас ", споделя Невяна.

" На събитие като това, можем да дадем воля на страстите си, да изживеем на макс последното ни излизане на килима, да се радваме на публиката. Благодарим на всички, които ще дойдат, които бяха с нас през последните 5 години. Публиката ще ни липсва доста ", безапелационна е Симона.

Снимка: bTV

В подготовките към този момент се включи и Лаура Траатс. Гимнастичката от ансамбъла претърпя интервенция поради дискова херния неотдавна, само че няма да пропусне грандиозното събитие през днешния ден.

" Чувствам се доста добре. Безкрайно признателна съм на докторите за опцията да бъда в най-хубавите ръце. Там наблягах на възобновяване, само че бях и в непрекъсната онлайн връзка с Ели, Марги и Кайо. Едни от обичаните ни надпревари са точно тук, пред родна аудитория. Този път няма да го има това напрежение и отговорността. Ще можем напълно да се насладим на страстите, на любовта на хората. Безкрайно щастливи сме, че ще изпитаме този миг дружно ", безапелационна е тя.

Режисьорът Кайо е безапелационен, че името " Сън " подхожда най-вече на театър, с който ще се постави завършек на шампионската кариера на девойките, а те ще предадат алегорично щафетата на техните наследнички.

Снимка: bTV

" Сън е това, което се случи в българския спорт, което се случи за цяла България. Изключително уместно е да се заровим в подсъзнанието и да отворим нашата креативност. Сън е това, което се случи лятото. Първото неповторимо нещо е мотивът. Второто - това, че ще бъде един път. Имаме музика онлайн. Цялата синхронизация сред танци, осветяване, 3D мапинг... Всичко се синхронизира в един звук. Има тайфа онлайн, която ще извършва цялата музика - приспособени български песни с нови аранжименти. Около 100 индивида са ангажирани. Ще бъде нещо извънземно, както са нашите девойки. Нека изпратим по най-готиния метод нашите шампионки ", разкрива той.

Спектакълът " Сън " ще бъде показан през днешния ден (16 декември) от 19:30 ч. в зала " Арена Армеец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР