Емоционалната Клои Фери разтревожи феновете си, след като качи разплакано

...
Емоционалната Клои Фери разтревожи феновете си, след като качи разплакано
Коментари Харесай

Клои Фери предизвиква безпокойство, докато ридае във видео на фона на борби за внезапната смърт на татко

Емоционалната Клои Фери разтревожи почитателите си, откакто качи разплакано селфи, до момента в който продължава да се бори със гибелта на татко си.

Бащата на звездата от Geordie Shore умря, откакто загуби борбата си с рака преди две години, а любимката на риалити малкия екран споделя, че е изправена пред „ продължаваща борба “. 28-годишната фаворитка на MTV беше залята от известия за поддръжка, когато описа за безпокойството си в Instagram.

Тя разгласява тъжна фотография на себе си и искаше да изясни на почитателите си по какъв начин тъкмо се усеща. Тя написа: „ Бих желала да употребявам моята платформа, с цел да насърча повече хора да приказват за тревогата за здравето. Това е моята персонална истина, която споделям с всички вас през днешния ден, защото животът не постоянно е толкоз съвършен, колкото може да наподобяват изявленията ни.

" Всъщност постоянно е тъкмо противоположното! Откакто татко ми ненадейно умря, безмълвно се борех със здравословното безпокойствие. Това беше продължаваща борба, която от време на време ме кара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР