Емоционалната интелигентност е свързана с успехите в бизнеса и живота

...
Емоционалната интелигентност е свързана с успехите в бизнеса и живота
Коментари Харесай

Кое качество прави жената секси за мъжа?

Емоционалната просветеност е обвързвана с триумфите в бизнеса и живота в по-голяма степен от елементарната просветеност, тъй като с цел да достигнете същински висоти, би трябвало да можете да разбирате желанията на други хора и по-късно да реагирате съответно!

Това е и качеството, което прави една жена извънредно секси.

Без този набор от умения ще повтаряте едни и същи неточности още веднъж и още веднъж. Ако продължавате по този начин, ще разберете, че не ви е разрешено да отидете по-далеч от „ зоната на приятелите “ или че сте в сюжет на връзка, който е също толкоз отровен, колкото всички предходни. Ще срещате хора от един и същи вид, няма да имате опция да се свържете с тях на по-дълбоко равнище и ще страдате...за следващ път. В същото време ще влезете в тази безнадеждна връзка, тъй като вместо да употребявате мозъка и сърцето си, ще допуснете страстите си да ви управляват.

Първата причина за това хората с висока прочувствена просветеност да са изключително полово стимулирани и мощни е, че доста по-добре се отнасят както към другите, по този начин и към себе си. И това им разрешава да изградят по-дълбоки връзки, да усилят взаимното съгласие и доста да понижат броя на различията и споровете.

Човек с висока прочувствена просветеност постоянно има и огромна мотивация, свои цели и упоритости и няма потребност да се управлява от мнението на някой различен, с цел да ги следва и реализира. Такива хора по предписание се характеризират с оптимистичен метод към живота и преглеждат пречките, които пораждат не като проблем, а като нови благоприятни условия и като ново прекарване за себе си.

Всеки, който не развие това качество в себе си, остава стимулиран единствено толкоз, колкото изисква сътрудникът му. Изпълнението на значими неща, професионални и персонални, подобен човек свързва основно с огромни компликации. Той се усеща по-безсилен от хората, които са в положение сами да решат ориста си.

Втората причина за половата прелест на хората с висока прочувствена просветеност е, че те са по-наясно какво съставляват и какво желаят. В техния живот към този момент няма „ не знам “, а единствено „ желая “. Те към този момент не чакат животът да се усъвършенства, те самите го усъвършенстват.

И третият фактор на тяхната невероятна прелест е, че когато поддържат връзка с деца, животни и други хора, те постоянно демонстрират съчувствие, тъй че съумяват да преодолеят своята надменност и нарцисизъм. Затова нормално такива хора мислят освен за това, което ще им е от изгода, само че и за това, което ще бъде добре за хората, към тях.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР