Емоционална нестабилност, депресивни състояния и хранителни разстройства – това бяха

...
Емоционална нестабилност, депресивни състояния и хранителни разстройства – това бяха
Коментари Харесай

Защо бракът на Руши Видинлиев рухна?

Емоционална неустойчивост, депресивни положения и хранителни разстройства – това бяха единствено част от проблемите на звездната двойка Руши Видинлиев и Таня Илиева. В изявление за женско списание тези дни един от най-търсените модели в Европа индиректно призна, че се е разделила с обичания си.

Таня не обели нито дума за бащата на двете си деца. Бившата шампионка по конен спорт, дефилирала за световноизвестни дизайнери като Донатела Версаче и Том Форд, слага преди всичко наследниците си. След това – работата си. „ Вярвам в личните си сили и че нося цялостна отговорност за живота си”, безапелационна е Таня. Тя категорично е настояла да не разисква Руши в изявлението си и по този метод на процедура признава, че е разграничена с него.

Преди години моделът избра да се скрие от светлините на прожекторите и да е известна само като половинката на милионерския правоприемник Руши. Тя влезе още веднъж във фокуса на медийното внимание през 2016 година, когато роди сина им Ян, по-късно и през 2018 година, когато в Кейптаун се появи на бял свят дъщеричката им Лора. Говори се, че ексцентричният артист съзнателно странял от светската суетност поради проблемите на Таня. След раждането на второто им дете, тя изпаднала в жестока следродилна меланхолия, която довела до срив в връзките им. Таня от дълго време страдала от честа промяна на настроенията и разтърсени нерви, само че след това казусът се задълбочил.

Според слуховете, манекенката претърпяла сложен интервал, а прочувственото й положение рефлектирало и върху мъжа й. Видинлиев се чудел по какъв начин да помогне на брачната половинка си, само че тя ставала все по-студена към него и това го отблъснало. Всичко почнало малко след раждането на второто дете. Първоначално Илиева получила проблеми със съня, в резултат на които се появила мощна тревога. Манекенката развила натрапчиви мисли, че не се грижи добре за бебето, че се проваля като майка и жена, а съгласно експертите това са първите признаци на клинична меланхолия. Вместо да лети на крилете на щастието, Таня не желала да се приближава до новороденото от боязън, че може да му навреди. Заради засиленото безпокойствие, тя отслабнала фрапантно и се затворила в себе си. В този интервал Руши реши да се завърне към музикалните си изяви и напролет направи поредност от клубни участия, които се радваха на относително огромен триумф измежду почитателите му. Точно по това време на Видинлиев му писнало да се бори с променливите настроения на брачната половинка си и се изнесъл от фамилното жилище.

Връзката на Руши и топмодела Таня Илиева продължи повече от 10 години. В предишното младите родители са имали и други раздели, само че в последна сметка сътвориха семейство и се снабдиха с две деца. Те живяха за малко в Ню Йорк, където Руши следваше постановка, а манекенката покоряваше стилните сцени, само че след това се завърнаха и се откриха в България. Преди 5 години из светските среди плъзнаха клюки, че двойката най-сетне е узаконила връзката си в Италия в стеснен фамилен кръг. Според клюките пeвeцът ce oжeнил зa ĸpacивaтa си другарка нa загадка гала с стеснен брой посетители. Сред тях били майката на Руши – милионерката Лора Виденлиева, и митичният му татко Метин, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР