Емоциите от мача срещу Анджей Вавжик отминаха, но отново беше

...
Емоциите от мача срещу Анджей Вавжик отминаха, но отново беше
Коментари Харесай

Кобрата: Доказах си, че имам непримирим дух

Емоциите от мача против Анджей Вавжик отминаха, само че още веднъж беше забавно и имаше драма. Това разгласи Кубрат Пулев при прибирането си от Съединени американски щати пред bTV. Преди дуела с поляка той беше малтретиран от висока температура.

" Случва се, в последна сметка и ние сме хора. Два дни по-късно нищо ми нямаше, само че още един път потвърдих пред себе си - темперамент, воля, предпочитание, неотстъпчивост и дух. Най-вече дух.

Треньорът не ми даваше да играя. Каза ми, че няма нищо непременно. Няма да играя и точка. Но аз реших и му споделих - дай ми един рунд пердах със сянка, с цел да ти потвърдя, че няма да се задъхам.

А той ми сподели - ти се задъхваш даже като вървиш... Буквално от леглото станах и се качих на кръга. Доказах се пред себе си най към този момент, че сме стоманени. "

Кобрата разяснява и завръщането си под 11 в ранглистата на тежка категория.

" Искахме да се получи и се получи - не щеш ли хората знаят, правят оценка, виждат. Въпреки че бях с температура, се получи неповторим мач и успеха си е победа. Когато е по-трудна, е по-сладка.

Има интерес за последващи мачове, разясняваме, приказваме, новата година може да е доста забавна. Няма към този момент да върша дълга пауза, прекомерната отмора също не е добре. "
 Безпощаден Кубрат Пулев ступа поляка Анджей Вавжик!
Безпощаден Кубрат Пулев ступа поляка Анджей Вавжик!

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР