Емоциите около водещата Венета Райкова определено са бурни и разнообразни.

...
Емоциите около водещата Венета Райкова определено са бурни и разнообразни.
Коментари Харесай

Ето какъв подарък си направи Венета Райкова за своя рожден ден

Емоциите към водещата Венета Райкова несъмнено са бурни и разнородни. След като напълно скоро тя си направи много безценен подарък за своя рожден ден, с който побърза да се похвали, то по-късно тя показа и кое я е предиздвикало горчиво да плаче.

Венета Райкова не пропусна да натърти, че напълно сама си е купила чисто нов автомобил – Audi Q2 sport. Ето и какво написа тя в профила си в обществените мрежи:

„ Купих си подарък за ЧРД – Audi Q2 Sport!! Да съм жива и здрава, най-бързо определения подарък – за пет минути. И да не четете нелепости от кой ми е подарък, наблягам – купих си! Цялата сума платена от персоналната ми банкова сметка. Написах си новата книга и си купих кола от магазина “

„ В момента печатаме „ Завист ”, написа с горделивост русокоската в обществените мрежи и разгласява клип от печатарския развой на книгата си. А в един от мненията под поста си даже признава, че се е разревала, щом видяла отпечатана корицата на книгата.

В нея, както преди време стана известно, ще има доста отплата, смъртоносни удари и несъмнено – злоба. Но дали това са персонални претърпени моменти на Венета Райкова или прави отпратка към орисите на други родни известни персони, следва да разберем напълно скоро, пишат още от БЛИЦ.

Припомняме, че при започване на месеца журналистката изживя голям призрачен сън. Заради момент нехайство тя изхвърли на боклука 1175 лв.. Малко по-късно русокосата хала на родния екран даде покъртителни детайлности за случилото се. Към днешна дата обаче Райкова още веднъж откри мотив да бъде щастлива с триумфите, които жъне на професионална сцена.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР