Емоции и кризи: Ден на пълните обрати, тези зодии да

...
Емоции и кризи: Ден на пълните обрати, тези зодии да
Коментари Харесай

Емоции и кризи: Ден на пълните обрати, тези зодии да внимават

Емоции и рецесии: Ден на цялостните обрати, тези зодии да внимават. Това вещае хороскопът за днешния деекмврийски и празничен петък. Какво още поучават звездите за вас, вижте:
Хороскоп за петък, 8 декември 2023ОвенАко сътрудника Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви опише единствено след няколко дни. А за в този момент работите като машина, изпълнявайки всевъзможни задания, и при Вас всичко става чудесно. Тъй като през последните дни напряко сте си играли, работливото въодушевление е тъкмо това, което докторът би Ви предписал.
Телец
Очертават се прочувствени рецесии, сексът не е на равнище, връзките зациклят. Възможни са нежелани наличия и отсъствия. Става тъкмо това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разноски, родственици с психологични отклонения основават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате обичания. Едно отменяне ще породи низ от раздели. Време за диета, само че без доста течности. Отделете се от вкъщи на родителите, поемете своя път.
Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
Лъв
Забърканите известия е мъчно да бъдат възприети, изключително в случай че губите време да ги анализирате и да разберете, защо всъшност става дума и какво са имали поради. Прекратете опитите да разшифровате непознатите планове. Това освен на процедура е невероятно, само че и е правилен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво следва да вършиме, с цел да се развиват събитията в пожеланото направление, и направете директни крачки, с цел да положите основите.
Дева
Не би трябвало да поемате прекомерно доста отговорности: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкоз по-добре ще премине деня. Вероятни са лесни победи и не е изключено удобно позволение на някакъв значим за Вас въпрос. Първата половина на деня е подобаваща за пътувания и неофициални срещи.През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разсъдък няма да Ви напусне при никакви условия.
Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!
Стрелец
През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.
Козирог
Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.
Водолей
Откъснете се от конфликтните обстановки в сантименталните и фамилните връзки. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че през днешния ден не би трябвало да преяждате. Решаването на значими парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният метод към решаването на проблемите, ще Ви донесе ново схващане за виталната обстановка.
Риби
В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР