Емилия винаги е била във фокуса на медийното внимание, не

...
Емилия винаги е била във фокуса на медийното внимание, не
Коментари Харесай

Емилия отрече слуховете: С Коко Динев не сме заедно

Емилия постоянно е била във фокуса на медийното внимание, освен с професионалните си планове и изяви, само че и с персоналния си живот. Певицата избира да не обявява това, което се случва с нея в персонален проект, само че от време на време “жълтите издания” предизвикат аудиторията с измислени вести. Последната сходна обява подтикна певицата да съобщи и ясно и изрично:

“Някои медии не стопираха да спекулират с персоналните ми връзки, да ми приписват връзки и да се ровят в живота ми. По принцип, не съм от хората, които дават пояснения за каквото и да било, само че поради индивида до мен, феновете ми и хората, които ме обичат, държа да подчертая, че с Константин Динев, не сме дружно към този момент съвсем една година и това продължава да е по този начин. Продължаваме с почитание нашите връзки, поради това, което сме имали и поради нашите деца, само че единствено като техни родители. Свободна съм да обичам и да продължа живота си напред!”

Самата Емилия остава положителна и гледа напред, а преди дни дружно със Sakis Coucos сервираха на феновете си, “Една любов”, с благопожелание да изживеят най-хубавите Коледни и Новогодишни празници и да се осъществен фантазиите им.



“И дано през Новата година най-много да пазим здравето си, любовта, която изпитваме към всички, които обичаме и да се постараем да бъдем по-добри”, написа звездата в формалната си " Facebook " страница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР