Емилия сложи точка на слуховете от последните дни, че се

...
Емилия сложи точка на слуховете от последните дни, че се
Коментари Харесай

Емилия проговори за Башур

Емилия постави точка на слуховете от последните дни, че се е разделила със брачна половинка си Жорж Башур. Поводът, с  който медиите „ разведоха “ Емилия, беше обява на брачна половинка й в обществените мрежи, че „ всяко нещо има начало и край “. „ Веселото момиче “ на фолка разяснява, че Жорж в никакъв случай не би постъпил по този метод. Изпълнителката знае защо се е отнасял постът на брачният партньор й, бил за нещо напълно друго и доста персонално, с цел да го издаде в ефир, призна тя в  „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

В студиото тя сподели, с изключение на забележителна визия, и възприятието си за самоирония. Без терзание и даже със смях, изпълнителката реагира, когато видя  своя фотография от първото  си присъединяване през 99-та година. За да укрепи резултатът от фотографията, водещият също постави руса перука, „ с цел да се излагат дружно “.  Емилия даже си спомни, че перуката си е купила сама, а модерният за времето си тоалет  бил платен от Италия от вуйна й.

Емилия, която тази година отбелязва 20 години от началото на кариерата си, не скри, че е предходна през доста и разнообразни моменти. „ Когато започвахме бяхме доста млади, не знаехме в какво и по какъв начин ще се развие попфолкът “. Във видеопоздрав Камелия описа, че помни Емилия още от времето, когато е била страхливо момиченце, което е имала голямо терзание преди концерт. Емилия пък призна, че Камелия въпреки и сътрудник, е и същински другар – единствената с която поддържа връзка отвън сцената.

В края на присъединяване си изпълнителката, която е приключила музикалното учебно заведение в „ Широка лъка “, изпя спиращата дъха национална ария „ Зайди, слънце “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР