Емилия си спомни за доведения си син, загинал преди две

...
Емилия си спомни за доведения си син, загинал преди две
Коментари Харесай

Емилия:Нищо няма да е както преди

Емилия си спомни за доведения си наследник, умрял преди две години след злополука със фамилната кола на автомагистрала „ Тракия” . Феди Башур кара Мерцедеса, в който пътуваха певицата и Жорж Башур, на път за абитуриентски бал на 24 май. След аквапланинг, Феди изпадна в кома и умря три дни по-късно, само че Емилия и мъжът й се отърваха без съществени пострадвания.



„ Две години изминаха към този момент без Федка. Две години, в които нищо не е както преди.И в никакъв случай няма да бъде... Само едно ни крепи,че един ден всички ще отидем там някъде и ще го забележим.Господ по този начин реши и това е неговата воля.Колкото и години да минат,колкото и думи да напиша през днешния ден и другата година, и идната... Нищо няма да се промени.

Само уважението и загатна за него ме карат да напиша това и всички негови близки и другари да се сетят за него с обич.Липсваш ни доста и боли доста....Молим се всеки ден и имаме вяра, че всички положителни хора отиват на едно по-прекрасно място. Почивай в мир, благо дете”, написа певицата в обществените мрежи.

фотоси:фейсбук
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР