Емилия се появи на екран с чисто нова визия, подобно

...
Емилия се появи на екран с чисто нова визия, подобно
Коментари Харесай

Скърца ли бракът на Емилия? Жорж Башур вече не може да я поз...

Емилия се появи на екран с чисто нова визия, сходно на тази на колежката си Камелия и на останалите от сектора, написа kliuki.bg.

Вместо да получи аплодисменти, почитателите я попиляха в нета. Защото те са направени по един и същи шаблон. Еднакви лица, изпъкнали скули, котешки очи, изострена брадичка.

Тази мода е напряко известна измежду поп фолк изпълнителките. Но забавното в тази ситуация е дали фолкаджийките вървят при един и същи еластичен хирург, който ги прави идентични, като клонинги.

Първата стъпка, която направи Емилия, бе още веднъж да стане руса. Може би подвластна на максимата „ русо гладно няма “, тя  и някои от колежките й избират този десен на косите си.



Тогава мнозина заподозряха, че в брака й нещо скърца и по тази причина се е трансформирала от брюнетка в русокоска.

Дали е по този начин или не, макар че Емилия отхвърля и твърди, че всичко сред нея и сирийския строителен бизнесмен е цветя и рози, единствено тя си знае истината.

Но в този момент Емилия „ посегна “ и на физиономията си. И се уеднакви с останалите.

„ Не виждат ли, че като стават идентични, не са красиви,  а в противен случай. В един миг мъжете им няма да ги разпознават. Като клонинги са. Природата ни е основала разнообразни, и в това е хубостта, а не всички да сме с един и същи фейс “, разясняват трансформацията й в мрежата. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР