Емилия се оказа истинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно

...
Емилия се оказа истинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно
Коментари Харесай

Избраха БГ двойничката на Мелания Тръмп, тя е една от най-известните и красиви дами в шоубизнеса ни

Емилия се оказа същинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно време поп фолк дивата от ден на ден наподобява на първата дама на Съединени американски щати. Преди дни хитовата изпълнителка си пусна кадър в обществената мрежа, написа Блиц.

Приличат ли си Емилия и първата дама Мелания Тръмп?!

На нея почитателите й откриха поразителна аналогия със брачната половинка на Доналд Тръмп. И не стопираха комплиментите под фотографията на певицата. Мнозина я поздравяваха, че приликата с Мелания Тръмп в действителност е голяма.

Други обаче бяха на радикално противоположното мнение. Според тях някогашната на хазартния необут Коко Динев е състарена, по тази причина има такава аналогия с третата брачна половинка на господаря на Белиья дом.

„ След това, което претърпя, е обикновено да не наподобява в топ форма, оставете дамата на мира ”,защитават я нейните почитатели.

Според осведомени Емилия продължава към момента да е душевен нестабилна. Припомняме, че поп фолк дивата отхвърли участията си поради кошмара, който сполетя нея и гаджето й Жорж Башур. При злополука почина синът на приятеля й Фери Башур.

19-годишното момче управляваше мощното возило и на автомагистрала „ Тракия ” колата се прекатурна. Той пострада най-вече като получи черепно-мозъчна контузия.

Въпреки бързата интервенция на лекарите той съумя да излезе от комата, само че не можа да преживее тежките пострадвания и умря. Мъката по загубата на фамилията му е голяма.

Заради това и певицата Емилия към момента не може да излезе от тежкото си душевно положение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР