Емилия не е разделена с мъжа си Жорж Башур. Певицата

...
Емилия не е разделена с мъжа си Жорж Башур. Певицата
Коментари Харесай

Никой не го интересува, но Емилия отсече: Не съм разделена с мъжа си

Емилия не е разграничена с мъжа си Жорж Башур. Певицата ясно даде да се разбере, че продължава да се радва на обич и фамилна естетика, без да чака слуховете за раздяла да циркулират дълго в публичното пространство. Такива се появиха преди дни, като акцентът бе освен в идния бракоразвод. Изтъкваше се, че Емилия към този момент имала нова обич – хасковски предприемач.

„ За мен най-важното и скъпо в този живот са мъжа ми и децата ми. Така че съчинявайте и разсъждавайте ”, написа Емилия в инстаграм към фотография с мъжа си Жорж Башур, малко след появяването на слуховете.

Емилия и Жорж се венчаха през юли 2018 година, два месеца откакто фамилията им претърпя адска покруса. През май двойката катастрофира тежко, като при случая почина синът на предприемача. Жорж Башур има и щерка от предходния си брак, а певицата - щерка и наследник от брака си с предприемача Коко Динев. Емилия и Жорж имат обща щерка Жоржина, която се роди през февруари, тази година. Хитовата изпълнителка възобнови участията си скоро след раждането, за което брачният партньор й я подкрепил.

Както Емилия нееднократно е казвала, Жорж Башур проявявал схващане към призванието й , дори я насърчавал и стимулирал да се развива и да надгражда постигнатото. Това не се трансформирало и след раждането на Жоржина. Жорж Башур се грижел самичък за дребната си щерка, както и за другите деца, до момента в който Емилия била на присъединяване. Иначе певицата отсъствала единствено за по няколко часа за театралните си изяви. В сектора се приказва, че напоследък Емилия е понамалила участията си, поради децата. Искала да прекарва повече време с тях, а и с Жорж били в търсене на детегледачка, което се оказало не лека задача.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР