Емилия и Башур не живеят заедно и певицата сама се

...
Емилия и Башур не живеят заедно и певицата сама се
Коментари Харесай

Поредна раздяла във фолка? Емилия и Башур не живеят заедно

Емилия и Башур не живеят дружно и певицата сама се грижи за 2-годишната им щерка Жоржина и другите си две деца от Коко Динев. Причината за раздялата не е трети човек, нито невярност, разясняват осведомени.

Двамата не се чувствали щастливи дружно и връзката им се е изчерпала. Разделили са се без кавги и драми и не престават да поддържат положителни връзки.

Емилия и Башур не живеят дружно

Разводът към момента не е реалност, по тази причина и Емилия продължава да се показва като Башур. Прави усещане, че сирийският предприемач е изтрил всичките си фотоси в обществените мрежи и от певицата няма и диря.

Емилия и Башур се разделят 6 години след сватбата. Двамата подписаха брак през лятото на 2018 година – единствено 58 дни след трагичната гибел на сина му Феди. 19-годишният юноша почина при тежка злополука, а в колата бяха певицата и татко му. През февруари 2022 година се роди и щерка им Жоржина.

На Бъдни вечер пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп-фолк певицата Емилия. Тя приказва искрено за любовта, загубите, болката от гибелта на Феди Башур и какво й е дала и взела музикалната кариера.

„ Спорим главно за възпитанието на децата. Жорж е неприятното ченге, а аз положителното. Той доста държи да учат. Имаме положителни деца, само че ни тормози средата, в която живеят. Говоря за всички неразрешени неща – алкохол, балони, опиати ”, сподели Емилия.

Тя разяснява и дали съжалява за нещо по отношение на кариерата си. „ Да влизаш в спорове, когато си известна персона, е на ниска цена ПР.Аз съм човек с достолепие. Младостта ми мина с Митко и Мария Димитрови. Уважавам тези хора като втори майка и татко.

Източник: hotnews

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР