Емилия дължи успеха на международните си хитове със свои колеги

...
Емилия дължи успеха на международните си хитове със свои колеги
Коментари Харесай

Емилия се гордее, че е чалгаджийка! Призна: Дължа успеха си на мъжа ми

Емилия дължи триумфа на интернационалните си шлагери със свои сътрудници „ Адреналина ” и „ Джале ” на брачна половинка си Жорж Башур. Това призна самата тя във видео, което показа в обществената мрежа. Блондинката посочи, че се е насочила към задграничния пазар с поддръжката и мотивацията на мъжа си.

Милионерът Жорж Башур я окуражил, че ще се оправи ослепително и Емилия била окрилена да опитва с изпълняването освен друг жанр музика, само че и на испански, и на британски език.

„ Благодарна съм на брачна половинка ми, че повярва в мен и ме убеди, даде ми куража, че мога да пея и на други езици и мога да извършвам по-различен жанр музика. Въпреки че с него въобще в никакъв случай не сме желали да бягаме от фолка. Напротив, аз съм горда, че съм попфолк певица и такава ще си остана. Винаги желая да намирам във всяка една хубава ария попфолка и ще не преставам в същата посока – във всяка една ария, направена оттук насетне от мен, ще диря хубавата мелодия ”, отсича Емилия. Тя е горда, че шлагерът „ Джале ”, който направи с сътрудниците си Dodo, Jay Maly и румънският композитор и реализатор Кости, е в репертоара й, написа " Уикенд ".

Емилия издаде, че й предстоят доста колаборации и песни с задгранични реализатори. Певицата се допита до феновете си дали да се насочи към шлагери на испански, британски или да заложа на българския език. Съвсем предстоящо последва вълна от мнения. В отговорите си Емилия зарадва почитателите, които чакат нов попфолк шлагер или национална ария, че напълно скоро ще показа такива. Готова е и с балада, която „ чака реда си ”, добави тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР