Емили Йорданова, по-скоро позната като Емили Тротинеткаджийката, сложи един път

...
Емили Йорданова, по-скоро позната като Емили Тротинеткаджийката, сложи един път
Коментари Харесай

Емили сложи край на спекулациите дали е джендър

Емили Йорданова, по-скоро позната като Емили Тротинеткаджийката, постави веднъж вечно завършек на " спекулациите " дали е мъж, жена, бисексуална, асексуална, джендър, или всички други полове за които се е показала до в този момент, видя Plovdiv24.bg .

В своя профил в обществените мрежи Емили употребява за следващ път колоритна лична фотография, на която е поставила стикер, на който написа, че сексът е неразрешен, а изпод е написала " Аз съм асексуална! ". Асексуалност означава липса на полово предпочитание и увлечение или липса на предпочитание за секс. Понякога може да се счита и за липса на сексуална ориентировка, нещо за което Емили неведнъж смени личното си мнение. 

" Вече е Решено! Аз съм Асексуална! Цели 21 години се чудех каква ми е сексуалността!?  Но ето, че през днешния ден към този момент се осъзнах! ", написа Емили в профила си в Инстаграм. 

" Дори и когато започнах връзката си с Мелиса/Тихомир през 2021 година - аз въобще не желаех самия акт! Чак на 6-ия месец му дадох и единствено поради него, да го развеселявам и едвам го успокоя! Но това не значи, че аз съм нямала усеща към него! Аз, макар че ненавиждам половия акт, съм с огромно сърце и доста буйна душа! ".

" Вече приключвам да желая фамилиарност с мой вид дами, които одобрявам! Просто ще желая другарство с други дами, само че без фамилиарност. Нещат,а от които ще нуждая се от моите близки приятелки, ще са следните: обятия, целувки, глезене по гърба, ръцете и краката, сядане в скута на дамата и омилкване ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР