Емили Йорданова, която бе заснета да кара по магистралата тротинетка

...
Емили Йорданова, която бе заснета да кара по магистралата тротинетка
Коментари Харесай

„Трагична маневра“: Емили падна със 100 км/ч на Околовръстното в София


Емили Йорданова, която бе снимана да кара по автомагистралата тротинетка с над 100 км/ч, претърпя случай.

„ Камикадзето на пътя “, както я нарекоха, описа за него в обществените мрежи. Инцидентът е станал на 23 август към 17 ч. на Околовръстното шосе в София. Емили още веднъж е карала електрическия си скутер със 100 км/ч.

„ Времето беше извънредно, валеше пороен дъжд, беше студено и имаше стихия. Аз бях с всички нужни протектори - каска, наколенки, налакътници “, споделя Емили в профила си в „ Инстаграм “. Тя приложи и фотография онагледяваща мястото, където е паднала:



„ Всичко беше наред, карах си по разпоредбите, съблюдавах нужната отдалеченост от колите и управлявах тротинетката деликатно. По едно време, до момента в който си карам в междинната лента на градската автомагистрала, застигам автомобил, който очевидно се движи по постепенно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане, виждам, че изпреварващата лента е чиста и се сготвям за изпреварване! В същото време стартирам да върша трагичната маневра! След което, заради изобилния дъжд, гумите сервираха, кормилото се обърна внезапно наляво, по-късно пробвах да запазя баланс, само че не съумях, защото асфалтът беше доста влажен, имаше пороен дъжд и мощен вятър “, продължава описа си Емили.

Следва рухване с към 100 км/ч, а русокоската прецизира всичко е наред и се е разминала единствено с „ ожулване на дупето “.

„ Влачих се към 50 метра по пътя, до момента в който спра от 100 км/ч. А тротинетката продължи още толкоз и спря на междинната лента 50 метра от мен “, продължава с описа си Емили.

„ Автомобилите стопираха и изчакаха да стана. Някои хора ме питаха по какъв начин съм по-късно рухване, а други бяха ужасени за случилото се “, добавя тя.

В обществените мрежи се появи и видео с Емили, на което тя споделя за случая. То е снимано на бензиностанция, а индивидът, който я снима, недоумява по какъв начин е карала тротинетката по джапанки.

„ Излъгаха ме, споделиха ми, че гумите ставали за дъжд, само че очевидно са ме прецакали. Карах със 100 км/ч, тъй като ми бяха споделили, че гумите са устойчиви и стават за дъжд. Но очевидно са ме излъгали “, споделя във видеото Емили, показвайки леките си охлузвания.

След като бяха публикувани клипове с Емили, „ летяща “ по автомагистралата, и историята ѝ обиколи медиите, тя бе извикана в КАТ и санкционирана с 200 лева Съставен ѝ бе и протокол, с който е предизвестена, че при наново нарушаване сумата може да бъде в по-големи размери.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР