Емили Тротинетката се оплака от заплахи чрез пост в профила

...
Емили Тротинетката се оплака от заплахи чрез пост в профила
Коментари Харесай

Емили Тротинетката срината психически: мъж я нападна пред КАТ

Емили Тротинетката се оплака от закани посредством пост в профила си в Инстаграм.

Момичето, станало известно с карането на тротинетка по автомагистралата, споделя, че е била нападната пред столичния КАТ. Емили написа, че мъжът, който е скочил против нея, е отправил закани за ликвидиране.

Нападателят бил на към 35-годишна възраст, с едро, натъртено и мускулесто телосложение.

" Нападение и опит за ликвидиране в Столичния КАТ

Днес (07.10.2022 ) към 11:10 ч. отивах към Столичния КАТ и до момента в който вървях по пътеката към входа за жители на КАТ - Мъж на забележима възраст към 35 години ме спря и стартира строго да ми задава въпроси от сорта " Защо карам тротинетката по пътищата? "

Мъжът беше висок към 170 см; с тегло към 100 кг.; с едро,набито и мускулесто телосложение; беше с гола глава и сини очи; имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони; приличаше на мутра!

Започна да ме заплашва с думите: " Ще те убия! " ; " Ще те пребия, урод подобен ". Също по този начин пристигнаха 2-ма чиновници на КАТ, с цел да ме предпазят и да го изгонят от региона! Но мъжът стана още по-агресивен и стартира протяга ръка да ме удря, и даже щеше да ме ритне, само че аз избягах в постройката на КАТ!

Мъжът ме заплаши с думите: " Нали ще излезеш и на открито ще те очаквам и ти скачам от горната страна! Ще те убия, мършо! " Докато давах пояснения на органите на Министерство на вътрешните работи, чиновниците на КАТ се подсмиваха!

Това отношение е прекомерно неприемливо за другите европейски страни, само че уви в България всеки си прави, каквото си желае и никой не обръща внимание!!!

В момента съм под нечовечен стрес! Слава богу не съм засегната физически, на душевен съм срината! ", написа Емили.
   View this post on Instagram

Гаджето на Емили - Тихомир Рангелов също заяви за нападението и означи, че има хомофоби измежду органите на реда. Ето какво написа културистът:

" Мутра атакува през днешния ден Емили по измежду бял ден пред очите на хора в столичният Кат с побой /ритници и замахвания с ръце/ и я заплаши с ликвидиране! Реакцията на полицията е просто " превъзходна " и " светкавична "! Даже има хомофобии и измежду тях и се подсмихват на случката пред очите й! Дай напряко да се връщаме във Варварските племена предлагам Аз и от на следващия ден излизам на вънка с мачетето, ще разпределям правораздаване! Благодаря ти, Българино! "

Преди дни блондинката беше поканена на почитател среща във варненски мол. Тогава плеяда от почитатели се стовариха върху нежните рамене на Емили.

" Още преди да вляза през паркинга, към мола имаше доста последователки и почитатели, които викаха моето име и крещяха! Влязох през паркинга, взех асансьора и се качих на последното равнище, където още от асансьора ме нападнаха почитатели с доста листчета за подпис, телефони за фотоси! ", написа Емили Йорданова.
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР