Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, последните двама осъждани, но към

...
Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, последните двама осъждани, но към
Коментари Харесай

Гаврилите се с Денис искат на свобода

Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, последните двама осъждани, само че все още оправдани, триото е със приблизително обучение, гаврили се с 20-годишния пловдивчанин Денис, който е със специфични потребности, желаят на независимост.

За това пледират юристите им пред Районен съд Пловдив сега, откакто делото, планувано за 15 часа, беше отсрочено с 30 минути да се срещнат с материалите по него.

Според отбраната, триото „ инфлуенсъри “ не е използвало закани за снимането на инизителния клип с Денис, в който младежът лае като куче, подава лапа и е вързан за врата с верига.

Сцената се разиграва в мол Пловдив пред десетки зяпачи, нито един не е алармирал в полицията или на тел. 112.

Районна прокуратура желае непрекъсната мярка задържане под стража на триото, като закононарушението е квалифицирано като безчинство, осъществено при изискванията на цинизъм на обществено място, а клипът е публикуван в обществена мрежа без единодушието на Денис.

Чеченеца, Емили и Тошо Куката бяха докарани в съда при засилено полицейско наличие и с белезници.

На влизане в залата обявиха, че нямат виновност за случилото се и момчето единствено е поискало да бъде снимано, с цел да стане известно.

Чеченеца, Куката и Тротинетката публично са безработни. Двама мъже са осъждани, като Тошо Куката – седем пъти в границите на две години.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР