Емили Ратайковски призна, че е отворена за среща с жена

...
Емили Ратайковски призна, че е отворена за среща с жена
Коментари Харесай

„Чакам подходящата да дойде“: Емили Ратайковски „би се радвала“ да излиза с жена

Емили Ратайковски призна, че е отворена за среща с жена – просто би трябвало да срещне подобаващата.

„ Бих се радвала “, призна 31-годишната Ратайковски на изобретателния шеф на HommeGirls Джен Брил посредством Instagram. „ Очаквам вярната да пристигна. Винаги съм била човек, който е по-привлечен от атмосферата, в сравнение с от характерните физически черти, тъй че в миналото това просто ще се случи и ще си кажа: „ Уау, привлечена съм от този човек! “
               

Звездата от We Are Your Friends призна, че е бисексуална по време на изявление за Harper's Bazaar през ноември 2022 година, единствено няколко месеца след завършването на развода си с някогашния ѝ брачен партньор Себастиан Беър МакКлард. Двамата бяха женени четири години, преди да се разделят през юли 2022 година Те споделят и 2-годишния Силвестър, който е плод на любовта им.

След раздялата им Ратайковски е свързвана с разнообразни звезди от A-списъка, в това число Пийт Дейвидсън и Хари Стайлс.

Емили и Стайлс бяха видяни да разпускат в Токио през март, когато изпълнителят беше в града за концерта си „ Love on Tour “. Малко по-късно, почитателите спекулираха за евентуална омраза сред Ратайковски и Оливия Уайлд, която излиза с Хари Стайлс съвсем две години до раздялата им през ноември 2022 година

Why Emily Ratajkowski Is Waiting to Date the ’Right’ Woman
— Mark Horns (@GoodVibra)
„ Много е необичайно да имаш избрани прекарвания и по-късно целият свят да знае за тях и да ги разяснява. “, сподели Ратайковски в изявление през април 2023 година, добавяйки, че „ се усеща зле “ за Уайлд, която „ трябва да бъде в тази обстановка към този момент няколко пъти.

Ратайковски в допълнение отвори тематиката за неприкосновеността на персоналния живот, споделяйки, че схваща, че да бъдеш в очите на обществеността е „ част от играта “, само че би „ желала повече усамотение “ – и малко почитание, когато става въпрос за мнения на нейните сантиментални инициативи.

„ Когато хората не харесват моя метод на живот, това е просто неловко. Оставете ме да пребивавам. Искам от време на време просто да се развличам ", добави тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР