Емили Ратайковски и Ирина Шейк са две от най-красивите и

...
Емили Ратайковски и Ирина Шейк са две от най-красивите и
Коментари Харесай

Когато евтиното изглежда скъпо

Емили Ратайковски и Ирина Шейк са две от най-красивите и известни дами, които можем да забележим на аления килим. А когато са в комплект, удоволствието е цялостно.

В края на предходната седмица моделите участваха на Harper`s Bazaar Icons party в Плаза хотел в Ню Йорк. Събитието се организира по време на Седмицата на модата в града и стана притегателно за още доста известни персони.

Но ние обръщаме особено внимание на Ирина и Емили поради една съответна причина - и двете се появиха на събитието с тоалети на налични марки от така наречен бърза мода .
 Снимка 442016

Шейк избра черна пола и топ с надълбоко деколте и акцент по ръкавите на марката H&M. Те са на обща цена към 200 $ и са от новата Conscious Exclusive, в която е употребен рециклиран полиестер.

Ратайковски пък показа в профила си в Instagram няколко фрагмента от събитието. На тях виждаме, че е заложила на дълга до земята и прилепнала по тялото рокля в алено с едно голо рамо.
 Снимка 442014

И Емили посред другото вметна, че това е модел на Zara. А ние допълваме, че цената му е единствено 50 $.
 Ирина Шейк, Селест Барбър, Vogue Португалия и две идентични корици на изданието
Какво е общото сред Ирина Шейк и Селест Барбър

Оказва се, че две идентични корици на Vogue Португалия

Тоалетите, които двете хубавици избраха за вечерта, несъмнено съумяха да ги отличат от останалите звезди, пременени във висша мода за хиляди долари. И съумяха да потвърдят, че евтиното може да наподобява и скъпо , стига да e подбрано по верния метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР