Емили Ратайковски е един от най-известните модели в света, но

...
Емили Ратайковски е един от най-известните модели в света, но
Коментари Харесай

Емили Ратайковски се оплака, че я виждат като парче месо 

Емили Ратайковски е един от най-известните модели в света, само че тази популярност си има цена. Тя споделя за опита си в развлекателната промишленост в публикация за " Лос Анджелис таймс “, в която в детайли разказва аргументите да изостави актьорския свят. Всички - от подражателите на Харви Уайнстийн до личните ѝ сътрудници - доведоха Ратайковски до един извод: " Холивуд е прецакан ", заяви “Giant freakin robot ".

Всичко стартира с музикален клип. Моделът изгря в светлината на прожекторите в спорния музикален клип на Робин Тик към песента " Blurred Lines ". Оттогава тя се трансформира в фешън икона, кралица на Instagram и основна кино актриса.

Първата ѝ роля е дружно с Бен Афлек и Розамунд Пайк във кино лентата " Изчезнало момиче " от 2014 година

Актьорската ѝ кариера я води до планове на високо равнище. Участва дружно с Ейми Шумър във кино лентата " Чувствам се красива " и със Зак Ефрон в " Светът е наш ". " Но не се усещах по този начин: " О, аз съм актьор, който извършва и това е моят отдушник ", споделя Емили Ратайковски.

" Чувствах се като парче месо, което хората правят оценка и споделят: " Има ли тя нещо друго с изключение на гърдите си? ".

Ратайковски си спомни за едно празненство, на което е участвала с към този момент някогашния си брачен партньор, продуцента Себастиан Беър-Маклард. По време на събитието сътрудникът на брачна половинка ѝ се доближил до нея пийнал, с цел да каже, че славата ѝ я прави " като Памела Андерсън преди хепатит С ".

Емили Ратайковски стоеше в тълпата, задушена от яд и омерзение. " Мислех си за метода, по който [Беър-Маклард] се плъзгаше през залата - стая, цялостна с мъже, които единствено две години преди този момент бяха целували пръстена на Харви Уайнстийн и насърчаваха младите си клиентки да се срещат с него в хотелски стаи ", написа Ратайковски. " Мразех, че брачният партньор ми въобще е бил обвързван с тези мъже. "

Моделът се развежда през 2022 година Подозренията, че Беър-Маклард е изневерявал на Ратайковски, неотдавна още веднъж се разпалиха, когато против продуцента бяха повдигнати обвинявания в полово принуждение, някои от които се твърди, че са се случили, до момента в който е бил женен за нея, пише БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР