Емили не е добре. Когато ни се обади, беше много

...
Емили не е добре. Когато ни се обади, беше много
Коментари Харесай

Приятелка на Тротинетката: Емили не е добре, не спира да плаче в ареста

„ Емили не е добре. Когато ни се обади, беше доста смутена, плачеше, искаше да си потегля. ” Това сподели за „ България Днес " най-близката другарка на Тротинетката - 30-годишната софиянка Елизабет. Наскоро тя разгласи, че с другия непосредствен другар на скандалното блонди - някогашния културист и орис ник във „ Фермата " Тихомир-Мелиса Рангелов, към този момент ще бъдат ангели хранители на Емили, ще извършват ролята на майка и татко за нея и ще я държат по-изкъсо в сравнение с преди.

„ Оставили са Емили сама в килията. Другите хора, с които е била, са ги преместили в пандиза “, споделя новата майка на Емили, която продължава да търка наровете на Второ РПУ в Пловдив след кли- па с гaвpaта с 20-годишния юноша със специфични просветителни потребности Денислав Делчев.

 „ Миналата седмица наблюдаващият прокурор сякаш не беше сигурен дали ще апелира стартирането й от ареста, само че в края на последния работен ден реши да го направи. И по тази причина Емили отново няма да излезе на независимост ", описа още годеницата на Тихомир-Мелиса.

Рангелов призна, че е в жестока меланхолия след случката в пловдивския мол, довела до задържането на Тротинетката, Петко Чеченеца и Тошо Куката.

„ Възмутен съм най-много от откровената насмешка с  Емили и с най-близките й хора. Каква е тази страна, която ни разиграва по този начин? Обявяваш, че пускаш някого, а след това го оставяш в ареста. Емили е унищожена. Ние също. Не мога да работя с предходното движение ", показа за „ България Днес " Рангелов. Той добави, че възможностите Тротинетката да излезе на независимост в петък са 50 на 50. „ Делото за обжалването от прокурора ще се гледа към този момент в Окръжния съд на Пловдив от трима съдии ", разясни претендент „ бащата " на Емили. Напук на излъганите очаквания, че още при започване на предходната седмица ще отведат Тротинетката в новия й дом във Варна, където Тихомир и Елизабет се преселиха неотдавна, двамата са подготвили тържество за посрещането й.

„ Ще я посрещнем с балони и надписи по стените „ Добре пристигнала ". И ще отпразнуваме на патерица рождения ми ден единствено тримата ", довери Тихомир-Мелиса. Той напомни, че паричната гаранция в размер на 1500 лв., поискана за освобождението на „ щерка " му, е импортирана. С Елизабет създали и невъзможното, с цел да съберат тази сума, в това число и посредством продажбата на чисто новия мотор, подарен на Тихомир за рождения му ден на 3 май.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР