Емил Виячки и Христо Попадийн се завръщат в групата на

...
Емил Виячки и Христо Попадийн се завръщат в групата на
Коментари Харесай

Славия с Вуцов, Виячки и Попадийн при домакинството си на Лудогорец в събота

Емил Виячки и Христо Попадийн се завръщат в групата на Славия за отсрочения дуел вкъщи против Лудогорец от петия кръг в Първа лига в събота.

Двамата бранители бяха осъдени поради насъбрани жълти картони и пропуснаха успеха на " белите " с 2:1 след продължения против Спортист Своге в шампионата за купата на България преди седмица.

Срещата сред Славия и първенците трябваше да се организира през лятото, само че беше отсрочена поради европейските мачове на разградчани.

Вратарят Светослав Вуцов, който игра за националния тим на България в приятелския дуел с Люксембург предходната неделя, още веднъж е разполагаем на старши треньора Златомир Загорчич.

Състав на Славия за мача вкъщи против Лудогорец от петия кръг в Първа лига, който ще се организира на 26 ноември (събота) от 15.00 часа:

Георги Петков, Светослав Вуцов, Людовик Соарес, Христо Попадийн, Ертан Томбак, Константин Чешмеджиев, Емил Виячки, Венцислав Керчев, Кемело Нгуена, Георги Вълчев, Ерол Дост, Иван Минчев, Кристиян Добрев, Емил Стоев, Дарко Тасевски, Галин Иванов, Тони Тасев, Ахмед Ахмедов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР