Емил Велев коментира победата на Левски с 3:2 над Лудогорец

...
Емил Велев коментира победата на Левски с 3:2 над Лудогорец
Коментари Харесай

Кокала: Ако Мъри си тръгне, това ще е леко предателство

Емил Велев разяснява успеха на Левски с 3:2 над Лудогорец от полуфиналите за Купата на България. Кокала съобщи, че е очаквал триумфа и приказва за решението на Станимир Стоилов да напусне българския футбол.

" Аз чаках, че ще се постави завършек на хегемонията на Лудогорец в тези мачове. Още в срещата за шампионат видях, че натам отиват нещата. Получи се добра игра и мисля, че Левски справедливо победи. Естествено има още един мач, който няма да е елементарен, само че чакам сходна игра и на реванша. Нямам подозрение, че другият финалист ще е ЦСКА. Много слаб мач от Славия и след 2:0 на " Овча Купел " няма какво да се случи. Един край Левски - ЦСКА ще е върхът. Ще има най-малко 30 000 на стадиона.

Аз познавам доста добре Станимир Стоилов и не мисля, че като се е захванал с тази работа, ще се откаже тъкмо в този момент. Изречено е под афект и то доколкото разбирам някой го бил чул да го споделя това, а не го е споделил публично. Няма по какъв начин да го направи съгласно мен. Това би било и леко изменничество към " синята " общественост, в случай че в действителност си тръгне. Аз си имам предписание да не приказвам след значими мачове най-малко 24 часа, с цел да се успокоят нещата ", сподели Кокала пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР