Емил Велев-Кокала е човек, който винаги говори откровено. Той отдавна

...
Емил Велев-Кокала е човек, който винаги говори откровено. Той отдавна
Коментари Харесай

Емил Велев-Кокала: В Левски има пълни пешеходци и туристи! 10 години само калъфки!

Емил Велев-Кокала е човек, който постоянно приказва искрено. Той от дълго време си е заслужил правото да разяснява Левски - 3 пъти първенец, 2 пъти притежател на Купата на България и един път притежател на Купата на Съветската войска като футболист на " сините ".

Кокала донесе последната купа във витрината на Левски. Треньорът изведе отбора до нея през 2009 година. 

" Павел Колев се пробва да постанова млади момчета в Левски. Подобна би трябвало да бъде наклонността. Класни чужденци също имат място в Левски, само че ние виждаме, че в Левски има цялостни пешеходци, като Тиам и това момче, което пристигна от Швейцария - Давиде Мариани. Да не приказваме за Паулиньо, който е цялостен екскурзиант! "

" Съветници в Левски има доста. През годините такива съветници са събаряли империи - хубаво го сподели Мъри. Трябва да се оставят хората, които ще дават отговор за тези процеси, да работят. Но това да са определени хора, които са познати и могат ".

" Аз тъкмо не мога да дам рецепта, а и нямам предпочитание, откакто съм отвън Левски към този момент съвсем 10 години. Нормално е почитателите да желаят купа. 10 години без нищо, единствено калъфки е доста тъпо и разочароващо за всеки един почитател. Всичко това в случай, че знаем какво значи Левски ", съобщи Велев пред  " Букмейкър Рейтинги ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР