Емил Рателбанд се е обърнал към в съда, за да

...
Емил Рателбанд се е обърнал към в съда, за да
Коментари Харесай

„Щом може да се сменя билогичния пол, тогава защо да не може да се сменя възрастта?“: 69-годишен мъж възнамерява да стане 20 години по-млад!

 Емил Рателбанд се е обърнал към в съда, с цел да смени законно възрастта си. Защото на 69 година той се усеща като мъж, който е малко над 40.

Според Рателбанд, откакто той живее в общество, в което хората имат опция да трансформират пола си, за какво той да няма право да промени законно възрастта си?

Но за какво му е изобщо да трансформира възрастта си?

Емил Рателбанд е много прочут мотивационен учител и е известен в медия – личност  в Холандия. Той акцентира няколко аргументи, заради които би желал да понижи възрастта си от 69 на 49 години.

Според него, като стане по-млад по паспорт, той ще си възвърне привлекателността в очите на дамите, ще може да получи по-добре платена работа и ще  получи опция да си купува недвижими парцели и коли.

В изявление за Washington Post Рателбанд споделя следното: „ Работата е там, че през днешния ден има свободни хора в Европа и Съединени американски щати, които могат да трансформират името и пола си. Затова смятам, че имам същото право да трансформирам и възрастта си. Чувствам, че тялото и мозъкът ми принадлежат на мъж на 40 години, най-много 45 години. „

Рателбанд смята, че в случай че още веднъж стане мъж на към 40 години, животът му ще се промени към по-добро. Например, ще се усили привлекателността му в уеб страниците за запознанства. „ Ако се регистрирате в Tider като 69-годишен мъж, тогава всички ще ви възприемат като дъртак, “ споделя Рателбанд, който има 7 деца, само че в този момент няма връзка.

Рателбанд прибавя: „ Когато пиша в Tider, че съм на 69 години, не ми дават отговор. Но в случай че аз съм на 49, ще се върна на върха с младото си лице.

Неговите другари му предложили просто да промени възрастта си във формуляра за кандидатстване. Но Рателбанд това не го устройва: „ Не желая да заблуждавам. Ако започнеш да лъжеш, в последна сметка ще се заплетеш в лъжите си. „

Рателбанд споделя на всички, че счита себе си за „ млад господ “, тъй че би трябвало да има възраст, подобаваща за неговата физика, която той счита за впечатляваща.

Рателбанд също по този начин смята, че преходът към по-млада възрастова категория ще му разреши да успее повече в работата си. Защото в този момент доста евентуални клиенти, когато схванат възрастта му, отхвърлят да работят с него. Рателбанд споделя, че знае добре езика, на който младежта. Но младежите са скептични.

– Отлично зрение. Отлични работещи стави. Безупречно психологично здраве. Аз отивам на цялостен здравен обзор на всеки две години ”. Това е декларирал Рателбанд пред правосъдните служители в кметството на града, където отишъл да промени възрастта си.

Отначало те си помислили, че той е вманиачен. Това не е първата му среща със правосъдните служители. Преди доста години те отхвърлили настояването му да даде на близнаците си имената Ролс и Ройс в чест на автомобилния производител. В последна сметка той се съгласява с опциите, които законът разрешава, само че въпреки всичко ги назовава Ролс и Ройс.

Този път обаче Рателбанд възнамерява да приключи делото си до дъно. Той взема решение да работи по схемата, употребена от транссексуалните хора, които подават иск за промяна на данните в акта за раждане. Освен това Рателбанд се е съгласил да премине и психиатричен обзор.

Според него той е убедил специалистите, че изцяло здрав душевен и изцяло осъзнава какви ще бъдат следствията от неговите дейности.

„ Защо да не мога да трансформира възрастта си, в случай че желая? Просто постоянно би трябвало да желаете повече. Например, смятате, че не сте в положение да скочите повече от един метър, само че желая да скоча 20 метра. Или печелите 100 хиляди на месец и го смятате за таван, само че желая да стартира да спечелвам по 120 хиляди ”, споделя Рателбанд.

Превод на публикацията Man, 69, sues to change age to 49: “You can change your gender. Why not your age?

Дийпак Чопра: Митовете за възрастта са мощно пресилени

 

Всеки от нас евентуално нееднократно е слушал, че с възрастта тялото и разсъдъка на човек стартират да грохват, той става по-малко преносим, положението на здравето му се утежнява с всяка…

Цялата публикация

Д-р Александър Шишонин: Защо е нездравословно да се лекува високото кръвно налягане – хипертонията е признак, а не диагноза!

 

Това е една много неприятна обява за обичайна медицина и за задкулисието в актуалното опазване на здравето. Московският лекар Александър Шишонин знае по какъв начин да приказва за неща, за които в никакъв случай няма да…

Цялата публикация

Още по тематиката във фейсбук:

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР