Емил Първанов-Ембака проговори за първи път в съдебна зала за

...
Емил Първанов-Ембака проговори за първи път в съдебна зала за
Коментари Харесай

Извънредно от съда! Ембака проговори за първи път: Жена ми пищеше, ръката ѝ беше цялата в кръв, падна ми пердето, а после…

Емил Първанов-Ембака проговори за първи път в правосъдна зала за случая на Автомагистрала „ Струма”, при който на 26 юни 2015 година бе погубен легионерът Николай Чивиев, чиновник на строителната компания „ Агромах”, оповестява Struma.bg. Ето какво описа през днешния ден от подсъдимата пейка Емил Първанов:

„ Същия ден със брачната половинка ми се връщахме от магазин „ Лидъл” и минахме през новостроящата се автомагистрала. Видях човек със светлоотразителна жилетка до два гръцки тира, той махна с ръка, само че не стопирах и продължих напред. Малко по-късно лек автомобил ме настигна и засече, спря пред мен. От колата излезе наедрял мъж, над 1.90 м, който се развика. Попитах го: „ Ти какъв си?”, а той отвърна: „ Ти в този момент ще видиш, отпадък мръсен”, извади палка и ме удари по ръката. Аз залитнах, препънах се в чехлите, паднах, а след това побягнах.

Видях, че той троши колата ми, върнах се и чух жена ми да пищи, ръката й беше цялата в кръв. В този миг ми падна пердето и започнах да мятам камъни към индивида. След този миг всичко ми се губи, аз елементарно се запалвам, само че в такава обстановка изпадам за първи път. Той ме удари повторно през рамото с палката и тогава съм хвърлил камък по него.
Приятелят ми Любчо, който не съм схванал по кое време е пристигнал, ме извика: „ Ела, ела да видиш, индивидът си е глътнал езика”. Аз го държах за главата, а Любчо помагаше. После се качихме в колата и се отправихме към болничното заведение.

Много скърбя за това, че един човешки живот е убит, не съм имал предумисъл да го убивам, само че желаех да защитя мен и брачната половинка ми. "

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 година, към 13.30 ч. на новостроящ се обект „ автомагистрала Струма “, ЛОТ-4, посредством нанасяне на удар с камък по главата съзнателно е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като действието е осъществено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „ Агромах Роуда “ ЕООД като координатор от 03.11.2014 година Отговарял и провел обезпечаването на строителството с материални запаси, оперативно ръководство на строителните действия, механически контрол на оборудванията, решавал оперативно проблемите, зародили в процеса на строителната активност и други

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР