Емил Мартинов, Виктор Генев и Йон Бакеро се завръщат в

...
Емил Мартинов, Виктор Генев и Йон Бакеро се завръщат в
Коментари Харесай

Емил Мартинов, Виктор Генев и Йон Бакеро се завърнаха в Славия, Хосе Мария Бакеро подсписа за две години

Емил Мартинов, Виктор Генев и Йон Бакеро се завръщат в Славия. Тримата футболисти към този момент подписаха договорите си с клуба, оповестиха столичани.

Халфът Мартинов е младеж на “белите ” и имаше няколко интервала в първия състав, като беше в тима през 2018 година при спечелването на Купата на България.

Испанецът Йон Бакеро е наследник на новия старши треньор на отбора Хосе Мария Бакеро. Нападателят беше в Славия през 2022 година, реализирайки 5 пъти в 17 мача.

Виктор Генев игра при “белите ” през сезон 2010-2011, когато те доближиха до финала в шампионата за националната купа. До края на предходната акция опитният бранител носи екипа на Ботев Пловдив.

По-рано през днешния ден от клуба оповестиха, че подписа контракт за две години. Негов асистент при “белите ” за същия интервал ще бъде Жорди Гротакас.

60-годишният някогашен испански национал Бакеро е работил в Пуебла (Мексико), испанските Малага Б и Реал Сосиедад, полските Полония Варшава и Лех Познан, както и в перуанския Хуан Аурич по време на треньрската си кариера.

Гротакас, който е на 49 години, е заемал постове в Жирона, Днипро Днипропетровск, както и във футболната федерация на Казахстан.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР