Емил Кременлиев направи много мрачна прогноза за бъдещето на най-популярния

...
Емил Кременлиев направи много мрачна прогноза за бъдещето на най-популярния
Коментари Харесай

Кременлиев: И други страни ще последват Белгия, може да има вълна от контузии във футбола

Емил Кременлиев направи доста мрачна прогноза за бъдещето на най-популярния спорт, поради ковид. Ето какво сподели той за футбола у нас и чужбина пред " Блиц ":

" Като виждам действителността, скоро няма да има футбол. Не се вижда краят на пандемията. Не забелязвате ли, че непрекъснато се удължава и удължава изключителното състояние. И то освен в България, а на всички места в Европа и в света. Вижте какво направиха в Белгия. Първи прекратиха шампионата. А това е европейска страна, със съществено състезание и с потвърдени и положителни футболисти. Мисля, че и други ще последват Белгия, колкото и да не им се желае. Няма да са една или две страни, а ще са повече. Прогнозата ми може да ви се коства неприятна, само че по този начин мисля аз. Дано не съм прав.
 Край на сезона в Белгия, Брюж е първенец
Край на сезона в Белгия, Брюж е първенец

До решението се стигна след гласоподаване на борда на шефовете на Jupiler Pro League

На някои места шампионатите може да бъдат анулирани, на други да се прекратят и въз основата на сегашното класиране да се разгласи край на сезона. Както стана в Белгия. Ще има ядосани, ще има недоволни. Ще бъде огромно напрежение. Но няма по какъв начин... Аз съм безапелационен, че не трябва да се прибързва с подновяването на мачовете. Как по този начин играчите ще имат единствено 14 дни за пълноценни тренировки и хоп - хвърлят се в огъня. Та знаете ли до какво ще докара това?! Ще докара до всеобщи травми и ще стане ужасно! За две седмици футболист, който е почивал над един месец, няма по какъв начин да се възвърне и да се приготви за огромните борби на терена.
 В Англия чакат доста контузени след подновяването на шампионата
В Англия чакат доста контузени след подновяването на шампионата

" Това е доста рисково "

Всичко това ще рефлектира и върху душeвността на играчите. Като не си подготвен изцяло, а би трябвало да играеш и да се бориш я за оцеляване от изпадане или за купа, ще се изнервиш. А като се изнервиш, ще зачестят жълтите и алените картони ", счита именитият бранител.
 Кременлиев: На този стадий ЦСКА наподобява една крачка пред Левски
Кременлиев: На този стадий ЦСКА наподобява една крачка пред Левски

" Белтраме демонстрира забавни неща, може би това е индивидът, който чакаха "

" Иначе аз си заставам у дома, само че не непрекъснато. Понякога излизам. Сутрин отивам да си купя кафе от едно кафене, където единствено подаваш парите през едно малко прозорче и оттова ти връчват това, което искаш да вземеш. Отскачам и до магазина. Но това е дребен квартален магазин и влизаме по един вътре. Но постоянно съм с маска!

Срещу нашия блок има учебно заведение. Гледам от прозореца, че като е хубаво време, се цялостни с деца и юноши. Играят баскетбол, играят джитбол. Не бива по този начин. На всеки му се желае да излезе и да поиграе. Или да се разноски из парковете и улиците. Нека съблюдаваме ограниченията, с цел да може коронавирусът да изчезне по-скоро ", сподели бронзовият медалист от Съединени американски щати " 94.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР