Емил Джасим подаде оставка от ръководството на Да, България! след

...
Емил Джасим подаде оставка от ръководството на Да, България! след
Коментари Харесай

Емил Джасим хвърли партийна оставка след скандал във Фейсбук

Емил Джасим подаде оставка от управлението на " Да, България! " след спор във Facebook, трансформирал се в една от тематиките на деня в обществената мрежа и провокирал безчет сериозни мнения.

Образователният специалист и преподавател се забърка в обществен скандал, откакто рапортува на работодателя му мъж, който го обиди с думата " глупак ", и се похвали с това на фейсбук страницата си. Последва лавина от мнения, обвиняващи го в доносничество, както и колажи, свързани с постъпката му и политическата му активност.

 Скрийншот

Впоследствие Джасим изтри обявата си и се извини, а доскоро написа следното:

" Тъй като постъпих безогледно и в прорез със личната ми нравственос, подадох оставка като член Националния съвет на политическа партия " Да, България! ". Смятам, че отговорността е персонална и по тази причина би трябвало да я понеса персонално. Още един път се оправдавам на всички, които са се почувствали наранени или разочаровани от моята постъпка, която беше вследствие на афект. Вярвам, че професионализмът няма нищо общо с мнението на човек по който и да било въпрос отвън специалността ", написа в обществената мрежа Емил Джасим.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР