Емил Димитров - Ревизоро поема поста на екоминистър, за да

...
Емил Димитров - Ревизоро поема поста на екоминистър, за да
Коментари Харесай

Ревизоро готов да плати високата цена на властта, за да спаси кабинета

Емил Димитров - Ревизоро поема поста на екоминистър, с цел да избави кабинета . Още не съм определен, има единствено номинация, съобщи пред медиите той преди съвещанието на комисията, която оглавява в Народното събрание.

Попитан за какво е приел номинацията, той отговори: " Ако желаете предварителни избори, правете ги, аз не желая. " Ако желаеме да има напрежение сред дребния и огромния съдружен сътрудник, можем да го сътворяваме, добави Емил Димитров и показа, че той персонално не желае сходно напрежение.

Ревизоро подходи с подигравка към журналистическите въпроси. Имам проект до 2070 първото полугодие, сподели Димитров, пояснявайки, че за второто полугодие на 2070 още мислел. Не желая да има напрежение, желая мандатът да се изкара до дъно, посочи депутатът.

Очевидно ще би трябвало да се заплати доста висока цена и са решили, че аз би трябвало да я платя , сподели Емил Димитров. Не горя от предпочитание, само че в случай че някоя работа би трябвало да се свърши, ще я свърша , закани се той. Димитров не се усеща като жертва.

За оставката на Нено Димов, чийто пост поема, той още веднъж разяснява с подигравка: " Първата ми работа е да се разведа с жена ми, с която от 20 години пребивавам дружно, по-късно да си приключа всички сметки, да ги подаря на децата. " В министерството щял да влезе единствено с една карта с 1000 лв.. Трябвало да е сигурен, че като го задържат, нямало да вземат нищо от децата му.

Отивам, следва работа, би трябвало да се свърши , разяснява към този момент съществено Ревизоро. Той счита да се запознае със обстановката, дали е източен язовирът, от по кое време е казусът. Според него би трябвало да се откри баланс сред ползите на хората и бизнеса . За Димитров би трябвало да се направи по този начин, че заводите да си намерят лични водоизточници, само че и да останат да вършат бизнес в България. Ревизоро е обезпокоен, че хората в две министерства не считат нищо да подписват след ареста на Димов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР