Емигрантът Иван Гинчев от „Фермата“ разказа покъртителни подробности от тежкото

...
Емигрантът Иван Гинчев от „Фермата“ разказа покъртителни подробности от тежкото
Коментари Харесай

Баща на участник от „Фермата“ се опитал да го убие

Емигрантът Иван Гинчев от „ Фермата “ описа покъртителни детайлности от тежкото си детство в предаването.

Той показа, че доста пъти е бил на косъм от гибелта поради издевателството, който неговият татко упражнявал върху него.

Това почнало още в най-ранните му детски години, поради тежките проблеми на татко му с алкохола и хазарта. Първите мемоари на Иван датират от невръстната от 2-годишна възраст, когато татко му, в припадък на яд почнал да го души, тъй като дребният Иван го помолил да спре да бие майка му.

Драматичната си история той описа на чеченката Марина, която също е била жертва на домашно принуждение.

„ Баща ми ползваше майка ми за боксова круша. Той е прогнил комарджия, по цяла нощ играеше, а като се прибереше пребиваше майка ми, тъй като е изгубил. Аз бях на 2-3 години, разсъниха се от това, че я бие. Той стартира да ме души и споделяше „ гледай полюлея, в този момент ти ще умреш “. Цял живот съм ходил със наследник врат от неговите пръсти “, спомни си тежките моменти Гинчев.

За да скрие контузиите, майка му го обличала с поло измежду лято, а бащата-злодей не се поколебал да ги спуква от пердах и на Коледа и да ги оставя на мрачно, когато се прибирал от следващата игра на
хазарт без пукната пара.

Години по-късно Иван убедил майка си да се разведе, а през днешния ден живее с нея и фамилията си в Берлин. Баща си не е виждал от 21 години и не го брои за жив.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР