Еми Мартинез се нахвърли срещу рефера Иван Крузляк и призна,

...
Еми Мартинез се нахвърли срещу рефера Иван Крузляк и призна,
Коментари Харесай

Еми Мартинез признава, че „не разбира правилата“, тъй като е получил картон два пъти, но не е изгонен

Еми Мартинез се нахвърли против рефера Иван Крузляк и призна, че „ не схваща разпоредбите “, откакто беше сподели два жълти картона, само че избегна да бъде изпъден по време на дузпите на Астън Вила против Лил.

31-годишният вратар на Аржентина беше героят в дузпите, пратили хората на Унай Емери до полуфиналите на Европа Лигата на конференциите обаче имаше комплициране измежду феновете, откакто му беше показан втори жълт картон от Крузляк при дузпата, откакто получи предизвестие за загуба на време през първото полувреме.

Закон 10 на IFAB обрисува, че всички жълтите картони се нулират при осъществяване на дузпи, което значи, че на Мартинес беше разрешено да остане.

Бившият състезател на Арсенал продължи да избавя решаващия прецизен удар, откакто дузпите ненадейно умряха - само че той въпреки всичко изрази разстройването си на цялостен работен ден с Крузляк.

Когато беше запитан за жълтите картони от TNT Sports, той сподели: „ Просто имам неприятна известност за губене на време, тъй като другият вратар п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР