Емерой Бернардо обича да прекарва време сам със себе си,

...
Емерой Бернардо обича да прекарва време сам със себе си,
Коментари Харесай

Не сте нито интроверт, нито екстроверт? Може би сте амбиверт

Емерой Бернардо обича да прекарва време самичък със себе си, да медитира, да спортува и да работи. Когато излиза на вечеря с другари, от време на време той безшумно следи хорските изражения и език на тялото. Докато пазари или извършва поръчки, постоянно пренебрегва познатите си – прави се, че не ги познава, с цел да избегне салонните диалози.

И въпреки всичко, 27-годишният инструктор по танци от Глендейл, Калифорния, счита себе си за разговорлив и среща нови хора съвсем на всички места – във фитнес залата, в „ Старбъкс ”, на летището. По празненства господин Бернардо постоянно е индивидът, който инициира танци и се хвали с придвижванията си.

Интроверт или екстроверт е господин Бернардо? Всъщност, някъде по средата. Той е амбиверт .

Това споделя материал на " Уолстрийт джърнъл ", показан от Мениджър NEWS. Ето по какъв начин продължава историята. 

Личностните особености на екстровертността и интровертността са ситуирани върху набор, като множеството специалисти се концентрират върху двата му края. Сега обаче обществените психолози, бихейвиористите и бизнес специалистите стартират да се вглеждат по-внимателно в подценената междинна категория – амбивертността – и да виждат, че нейните представители може би имат персонални и професионални преимущества, поради своята адаптивност.

Експерите считат, че личностните особености от спектъра са константа – те си проличават от ранна детска възраст и не подлежат на смяна. В единия край са екстровертите, които се зареждат от външната среда. Те обичат да са заобиколни от огромен брой хора и да са център на вниманието, да нахвърлят хрумвания в компанията на други и постоянно оформят мислите си, до момента в който приказват. Когато са сами, елементарно се отегчават или стават нервни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР