Емблематичното заведение Хотел Кафе в Холивуд ще бъде домакин на

...
Емблематичното заведение Хотел Кафе в Холивуд ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Иво Димчев пее в бара на Адел

Емблематичното заведение " Хотел Кафе " в Холивуд ще бъде хазаин на един от най-ексцентричните родни реализатори. Иво Димчев ще изнесе празничен концерт точно на Йордановден, написа " Монитор ". Именно в този бар, който в последните години се е утвърдил като артистично пространство за акустични осъществявания, стотици почитатели са се редили да слушат онлайн огромни гласове като Адел, Кейти Пери, Били Айлиш, Coldplay, Бруно Марс и други

За идния концерт се похвали самият Димчев с обява в обществените мрежи. „ Ел Ей, здравейте още веднъж! Надявам се да ви видя в Hotel Cafe на 6-ти януари, 21 часа. “, написа той в Инстаграм и разгласява афиш към събитието. Звездният музикален празник на Димчев е самобитно продължение на отвъдокеанското му „ домашно “ турне – концерти в интимно-празнична атмосфера към Коледа и Нова година по домовете в Ню Йорк и Лос Анджелис. Сред почитателите на Димчев са артистът Орлин Павлов, както и първата българска актриса с номинация за „ Оскар “ Мария Бакалова, която все още също е в Лос Анджелис и ще има опция да слуша Димчев онлайн в Hotel Cafe.

Припомняме, че актьорът стартира да обикаля домовете на свои фенове и да им изнася лични концерти при започване на пандемията, когато организирането на огромни концерти беше прекъснато. Тогава режисьорката Кристина Николова му посвети филм под надслова „ Корона Къш-къш ”, разказващ таман за тази самодейност, която развълнува и режисьора на сериала „ Туин Пийкс “ - Дейвид Линч. „ Този човек има огромно наличие и необикновен глас. Хареса ми по какъв начин си уловила благородния му дух – нещо, от което светът има огромна потребност в този момент “, беше написал тогава американският режисьор в писмо до българската си колежка Николова.

Малко по-късно пък Димчев се похвали, че дъщерята на именития Майкъл Джексън – Парис, му е казвала в очите, че му е луда фенка. " И е захласната от моя глас, тъй като съдържал всички нейни обичани гласове в себе си ", намигна още нашенецът с обява в обществените мрежи.

Тази година Димчев добави в листата си с достижения оттатък граница и хвалба от влиятелното издание The New Yorker, на чиято онлайн корица блесна. В известната медия се появи огромен материал за изпълнителя на „ Баница “, озаглавен „ Екстравагантният лукс на Иво Димчев “, където той бе показан като един от най-известните български артисти и текстописци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР