Емблематичното лице на NOVA Виктор Николаев спечели голямата награда в

...
Емблематичното лице на NOVA Виктор Николаев спечели голямата награда в
Коментари Харесай

Виктор Николаев е носител на Голямата награда за тв журналистика Свети Влас

Емблематичното лице на NOVA Виктор Николаев завоюва огромната премия в единадесетото издание на годишните награди за телевизионна публицистика „ Свети Влас “.

Той бе отличен за висок професионализъм по време на публична гала през вчерашния ден. Авторитетно жури, с ръководител Иван Гарелов, излъчи спечелилите в обособените категории.

„ Приех тази премия като самопризнание за устойчивост - и на мен, и на екипа на „ Здравей, България “. Много съм признателен, че са ме подкрепяли освен в моменти, които са лесни, занимателни, безвредни, спокойни, само че и в такива, когато е било мъчно и тъмно.

Радвам се, че в специфични вечери като тази има опция да се даде кураж и поддръжка за публицистите. Не единствено ругатни, само че и поддръжка за тях. Благодаря “, показа водещият на утринния блок „ Здравей, България “ Виктор Николаев по време на церемонията по раздаването на премиите.

Виктор Николаев се причислява към NOVA през 2013 година като водещ на утринния блок на „ Здравей, България”, откакто е заемал идентична позиция в „ Тази сутрин” по bTV.

Той е измежду най-разпознаваемите телевизионни лица в българския ефирен ефир. Телевизионната му кариера стартира през 2005 година, когато влиза в екипа на Българската национална телевизия.

В публичната медия е отразявал политическите събития в няколко Народното събрание, както и делото против българските медици в Либия. През 2007 година стартира да води утринния блок „ Денят започва”.

Преди това има богат опит и в радио ефира – работил е като кореспондент в Дарик радио, радио НЕТ и Българското национално радио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР