Емблематичният гангстер Ангел Христов, приятел и съдружник на Пламен Галев,

...
Емблематичният гангстер Ангел Христов, приятел и съдружник на Пламен Галев,
Коментари Харесай

Дупница под обсада! Утре погребват Брат Галев

Емблематичният разбойник Ангел Христов, другар и съучастник на Пламен Галев, ще бъде заровен на следващия ден. Опелото ще е в храма " Св. Георги " в Дупница и се чака да има засилено полицейско наличие.

Жалко, че си отиде младеж. Двамата доста направиха за възобновяване на черквите в региона. Патронните икони на църквите, които са от златна мозайка, са подаяние от тях. ", сподели архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 година малко преди да получат дефинитивни присъди от 5 и 7 година затвор за рекет и изнудване.

Ангел Христов е от Сандански, само че околните му упорствали да бъде заровен в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си. През 2014 година умря майка му Искра, само че той не беше на погребението й.

Братя Галеви бяха наказани за тежки умишлени закононарушения - Галев като началник, а Христов като участник в проведена незаконна група за изнудване, която е била въоръжена. Двамата обаче избягаха, преди наказването им да влезе в действие.

Геле беше фамилен, брачната половинка му Емилия, щерка им Светослава и синът Георги от години живеят в Лондон. Преди няколко години починалият разбойник стана и дядо за първи път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР