Емблематичната водеща на БНТ Радина Червенова слезе от екрана на

...
Емблематичната водеща на БНТ Радина Червенова слезе от екрана на
Коментари Харесай

Радина Червенова не иска да се пенсионира

Емблематичната водеща на Българска национална телевизия Радина Червенова слезе от екрана на " Преди обед ", което изненада мнозина, само че не бързайте да я отписвате напълно, макар че съгласно някои тя е към този момент в пенсия.

Вместо пауза от малкия екран обаче, Радина просто ще направи смяна. Тя ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията сред хората, което ще прилича рубриката, която водеше и в " Преди обед ", само че оттук насетне ще визира и други женски тематики.

Все още не е ясно по кое време ще се появи в ефир, само че феновете я чакат с неспокойствие. Мнозина са уверени, че предаването ѝ е обречено на триумф, просто тъй като самата тя има доста опит зад тила си.

Паралелно с телевизионните измененията, водещата би трябвало да издаде напълно скоро и първата си книга " Сън ", която към този момент е почнала да написа. Вярва обаче, че няма инцидентни неща, тъй като сънувала доста ослепителен и дълъг сън. Събудила се и решила да запише главните моменти. След време, една вечер, почнала да написа и не усетила по кое време е станало 8 сутринта. Това се случва след напускането ѝ от Българска национална телевизия, където минава цялата ѝ кариера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР