Емблематичната британска електронна медия Би Би Си се разделя с

...
Емблематичната британска електронна медия Би Би Си се разделя с
Коментари Харесай

Би Би Си се разделя с 500 служители в опит за трансформация

Емблематичната английска електронна медия Би Би Си се разделя с 500 свои чиновници до март 2026 година, оповестиха нейни представители. Процедурата е част от напъните на корпорацията да спести 200 млн. паунда в опит да подтиква личната си " промяна ". Компанията възнамерява да даде старт на нова скица за доброволни съкращения, с цел да поддържа тези процеси.

Съобщението идва в миг, когато Би Би Си към този момент е в осъществяване на проект за съкращаване на 500 млн. паунда, обявен в общественото пространство преди 2 години.
 Apple редуцира стотици чиновници
Apple редуцира стотици чиновници

До момента компанията се въздържаше от сходни ходове

Главният действен консултант Лий Тавазива съобщи, че задачата на измененията е компанията да усъвършенства предлагането на първокласно видео, както и цифровите си благоприятни условия. Тя добави, че към този момент се правят " обилни действия ", с цел да се направи корпорацията " по-гъвкава ".

Тя акцентира, че през идващите години медията ще продължи да преструктурира, като закрива и трансферира длъжности в някои области. Паралелно с това ще разкрива нови длъжности в областите на напредък, с цел да продължи да надгражда цифровите си благоприятни условия, като в същото време се стреми към успеваемост.

Сегашните ограничения са следващите, свързани с нуждата от понижаване на разноските на сдружението, от съвсем 10 години насам. Още през 2016 година Би Би Си съобщи, че би трябвало да редуцира разходи на стойност 800 млн. паунда, като 80 млн. паунда от тях ще дойдат от новините.
 Безработицата във Англия ненадейно се увеличи и това визира и наши сънародници
Безработицата във Англия ненадейно се увеличи и това визира и наши сънародници

Кризата с дефицита на фрагменти от Източна Европа се задълбочава
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР