Емблематичната актриса София Лорен е била хоспитализирана в неделя след

...
Емблематичната актриса София Лорен е била хоспитализирана в неделя след
Коментари Харесай

София Лорен претърпя спешна операция след инцидент

Емблематичната актриса София Лорен е била приета в болница в неделя след случай в дома си в Женева. Според известията италианската звезда е получила фрактури на бедрото и бедрената кост в резултат на рухване в банята.

След като е била призната по неотложност в болница, София е претърпяла интервенция, която е минала сполучливо, само че цялостното възобновяване на актрисата изисква рехабилитация.

 софия лорен Getty

Лорен, която навърши 89 години на 20 септември, трябваше да бъде в Бари, Италия във вторник, с цел да получи почетно поданство и да открие следващия ресторант от своята верига.

Именно страницата на заведението в Instagram разгласява, че Лорен ще би трябвало да премине през къс интервал на възобновяване, последван от рехабилитация.
                             

През 2020 година носителката на Оскар се завърна на екрана във кино лентата на Netflix „ The Life Ahead “ след 11-годишно неявяване. Филмът беше режисиран от нейния наследник Едоардо Понти и е акомодация на романа „ Животът пред теб “ на Ромен Гари.

В „ The Life Ahead “ Лорен играе мадам Роза, неаполитанка, която среща сенегалско сираче на име Момо. Героинята ѝ е оживяла от Холокоста и някогашна продажница, а връзката ѝ с детето се трансформира в преломен миг в живота и на двамата.

За ролята на мадам Роза София Лорен завоюва премията " Давид ди Донатело " за най-хубава актриса.

През 2021 година Лорен коментира пред Deadline решението да се върне към киното след повече от десетилетие:

 софия лорен Getty

„ Измина известно време, откогато не бях работила по филми. И когато Едоардо ми даде книгата да я прочета, незабавно разбрах, че към този момент вземам участие, без да съм почнала да се фотографирам.

Относно това да бъде режисирана от своя по-малък наследник, София разказва прекарването като „ ужасно “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР