Емблематична и запомняща се среща има синът на Алисия и

...
Емблематична и запомняща се среща има синът на Алисия и
Коментари Харесай

Сбъдната мечта! Синът на Алисия се срещна с Роналдо!

Емблематична и запаметяваща се среща има синът на Алисия и Валери Божинов , видя HotArena .

Малкият правоприемник на изпълнителката и футболиста се срещна с Кристиано Роналдо. Изненадващата намира се случи в мрежата по време онлайн включване на Роналдо, в което почитатели от целия свят имат опция да видят и разменят няколко думи със спортиста.

Синът на Валери Божинов и легендата във футбола си разменят няколко жеста и се поздравяват , а срещата им не трае дълго, защото милиони напират да се допрян даже за секунда до Роналдо. Докато се вижда с почитателите си, португалският нападател гушка 1-годишната си щерка Алана Мартина.

Божинов-джуниър е дружно със собствен другар, когато в събота вечерта съумява да се свърже с Роналдо. Синът на Алисия е при другар, защото в това време самата тя взе участие в предаването " Маскираният артист " . В последното шоу изпълнителката даде доста мощна улика на панела и феновете, които единствено същинските й почитатели съумяват да разгадаят, само че не и панелистите.

Във видеото с улики на " Принцесата " тя загатва, че преди да излезе на сцената, си споделя: " Мачкай, мачкай, мачкай " , което феновете й незабавно асоциираха с хитовата й ария " Мачкай ".

За да може да скрие по-добре присъединяване си в шоуто, певицата приема задължения допустимо най-далеч от столицата, като през последните две съботи тя лети особено до Варна за участия в локални заведения, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР