Еманюел Макрон ще прекара своята лятна ваканция в работа във

...
Еманюел Макрон ще прекара своята лятна ваканция в работа във
Коментари Харесай

Макрон започна лятна, но „работна“ почивка в Брегансон

Еманюел Макрон ще прекара своята лятна почивка в работа във Форт дьо Брегансон, лятната резиденция на президентите на републиката във Вар, написа " Пари мач ". Както всяка година, до момента в който почива, той ще преглежда значими документи и ще приготвя завръщането си. Президентът дойде в петък вечерта в Борм-ле-Мимоза със брачната половинка си Брижит, написа всекидневникът Var Matin в събота, само че от Елисейския замък не потвърдиха началото на този „ частен “ престой.

Държавният глава ръководи последния Министерски съвет преди лятната почивка в петък, откакто се завърна предходния ден от обиколка в Африка и одобри саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман на вечеря в Елисейския замък. Една аудиенция, оспорвана от бранителите на човешките права. Завръщането на държавното управление е планувано за седмицата на 22 август.

Дотогава Еманюел Макрон ще " следи значимите документи и ще се приготви за завръщането ", разясняват неговите сътрудници пред Агенция Франс Прес. Сред тези документи са „ проектът за отрезвяване “ за справяне с енергийната рецесия, обвързвана с войната в Украйна, „ екологичното обмисляне “, „ основаването на Националния съвет за възобновяване “, планувано за септември или ограниченията за поощряване на „ цялостна претовареност “, съгласно към този източник. / БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР