Еманюел Макрон ще използва дългия списък от провали на Брекзит,

...
Еманюел Макрон ще използва дългия списък от провали на Брекзит,
Коментари Харесай

Макрон „ще използва провала на Брекзит, за да спре крайната десница във Франция“, но ЕС трябва „да стане реален“ с имиграцията

Еманюел Макрон ще употребява дългия лист от провали на Брекзит, с цел да ограничи възхода на крайната десница във Франция в своя предварителни избори, твърди специалист.

Френският водач претърпя унизително проваляне от Марин льо Пен и нейната крайнодясна, антиимиграционна партия, Национално обединяване, на европейските избори. Докато Макрон ближе раните си, Льо Пен продължава, сключвайки покупко-продажби с десни крила, с цел да консолидира поддръжка преди предварителни избори. В неделя депутатът-ветеран Макрон върна Франция към урните за два кръга на гласоподаване на 30 юни и 7 юли.

Професор Антъни Глийс, специалист по европейски въпроси в Бъкингамския университет, споделя, че Макрон е изправен пред " огромен риск " на идните избори, само че че като умел политик въпреки всичко може да излезе отпред. Той евентуално ще употребява Англия като образец, изтъквайки множеството неуспехи на Brexit, с цел да покаже за какво Франция се нуждае от Европейския съюз.

Професорът споделя пред The ​​Mirror: „ Макрон има образец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР