Емануела показа с нова татуировка колко много обича гаджето си

...
Емануела показа с нова татуировка колко много обича гаджето си
Коментари Харесай

Емануела шашна с пореден любовен татус

Емануела сподели с нова татуировка какъв брой доста обича гаджето си Мартин Николов.

Певицата пусна в персоналния си фейсбук профил фотография, направена очевидно в домашна конюнктура. Най-интересното на фотографията е татус на козирог. Рисунката e на видно място, тъкмо под пъпа на звездата. Изборът за какво да е тъкмо Козирог надалеч не е инцидентен. Това е зодията на приятеля й Мартин.

Припомняне, че Мартин към този момент има любовна татуировка с Емануела. Преди малко повече от месец на лявата му ръка се появи буквата Е, в чест на половинката му, написа ХотАрена.нет

Самата тя също си е татуирала неговата писмен знак, само че на много по-интимно място. „ Бих качила и моята, само че е на място, на което „ М “ не се демонстрира! “, споделя с усмивка тя.

Любовните татуси двойката си подари за Свети Валентин, дружно с екскурзия до Дубай. Очевидно обаче любовта на изпълнителката е толкоз мощна, че тя е решила да продължи с рисунките в чест на избраника си.



С който се познават от 17 години, само че искрата сред тях пламва едвам предишното лято. Първоначално те се опитваха да крият връзката си от папараците и почитателите, само че в следствие взеха решение, че от това няма смисъл.



Към днешна дата те са по-влюбени от всеки път, а Мартин при всяка опция е неразделно до обичаната си по време на участията си. Двамата бяха дружно и в столичния клуб The 1 Exclusive, където Емануела имаше присъединяване в петък вечер.

Между обособените й осъществявания те не пропускаха да показват близостта си и да се целуват, за кеф на почитателите.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР